DebugBar Forums
 
 HOME 
 DOWNLOAD 
 BUY 
 DOC / WIKI 
 FORUM 
 CONTACT 
Stay tuned : rss feed

Forum Home


advanced search

You are not logged in.

Announcement

Forums are now closed as we moved them to google groups. You can use the following Google Groups to discuss about DebugBar and IETester products:

#1 2011-09-06 17:52:41

rayhlc
New member

IE 9 can't using Login button from my system

When login using this url - http://www.iproperty.com.sg/advertiser/login.aspx is showing 'javascript:WebForm_DoPostBackWithOptions(new WebForm_PostBackOptions("ctl00$cphRight$LoginPanel1$imgButLogin", "", true, "", "", false, true))' by click [Login] button

Offline

 

#2 2011-09-06 18:00:56

fabrice
DebugBar Support

Re: IE 9 can't using Login button from my system

Hi,

Thanks for all the details.

PLEASE, read the announcement.

Thanks.

Offline

 

#3 2011-09-06 20:13:53

rayhlc
New member

Re: IE 9 can't using Login button from my system

Thanks for information.

1. OS version: Windows 7 Professional SP 1
2. IETester version: IETester v0.4.11
3. IE Tab version: New IE 9
4. Steps to reproduce:
    i) Go to url - wwwiproperty.com.sg
    ii) Click Sign In link on top of the page
    iii) Key in Email and Password
    iv) Click 'Login' button
    v) Can't login and showing 'javascript:WebForm_DoPostBackWithOptions(new WebForm_PostBackOptions("ctl00$cphRight$imgbtnLogin", "", true, "", "", false, true))' on the URL

Offline

 

#4 2011-09-20 22:31:16

rayhlc
New member

Re: IE 9 can't using Login button from my system

fabrice :

Hi,

Thanks for all the details.

PLEASE, read the announcement.

Thanks.

Would like to know shall this is an issue.

Thanks.

Offline